Питајте председника

промо1

Стратегија развоја

промо2

Драгачевски сабор

промо3

Положен бадњак испред зграде општине

Данас, на Бадњи дан,  представници општине и црквене општине Лучани су заједно обележили Бадњи дан у духу традиције и обичаја српског народа.

Наиме, Бадњи дан започео је јутарњим одласком у сечу бадњака. По божићно дрво-бадњак рано јутрос кренула је група парохијана предвођена локалним свештеником Милисавом Вујовићем и помоћником председника општине Михаилом Николићем.

Уз традиционални поздрав “Добро јутро и честит ти Бадњи дан“ бадњак је исекао помоћник председника Михаило Николић и са парохијанима положио испред зграде општине Лучани.

Свим житељима на подручју лучанске општине Бадњи дан и Божић са жељом да имају пуно здравља, личне и породичне среће пожелела је председница општине.

"Данас када славимо рођење Богочовека, Господа Исуса Христа, пре свега опростимо једни другима и кажимо: Мир Божји, Христос се роди. Данас је тренутак да свако од нас погледа у своје срце, потражи смирење, љубав и праштање, што је покретачка снага сваког од нас и врати се исконском православном духу свог народа," рекла је председница Стамболићева.

JoomShaper