joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Општинско веће је на својој 56. седници усвојило правилник о одобравању и финансирању програма којима се задовољавају потребе и интереси грађана у области спорта у општини Лучани и правилник о категоризацији спортских организација општине Лучани. До краја ове године финансирање спорта у општини Лучани вршиће се као и до сада, из општинског буџета, преко Центра ѕа културу и спорт општине Лучани. У складу са Законом о спорту, од 2018.године за спортске клубове у нашој општини важиће искључиво пројектно финансирање преко општинског буџета. Истакнута је и велика улога Спортског савеза који ће са члановима општинског тима за израду правилника о финансирању спорта одржати обуку представника спортских клубова о начину израде и подношења пројектне документације.

Чланови Општинског већа су на 56. седници прихватили извештај о извршењу буџета општине Лучани за период 01.до 30. 06.2017.године. Укупно остварени приходи у овом периоду износе 254 милиона динара. Остварење прихода је око 80% и они су за 5% већи у односу на исти период прошле године. Укупно извршени расходи износе 265 мислиона динара па је у првих шест месеци ове године у буџету остварен дефицит од 10,5 милиона динара.

На 56.седници Општинског већа усвојен је и предлог одлуке о држању домаћих животиња и кућних љубимаца на територији општине Лучани, као и предлог одлуке о комуналној инспекцији.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл info@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top