joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Седница Општинског већа одржана је данас у Лучанима. На дневном реду седнице нашло се разматрање предлога решења о преусмеравању буџетских средстава на измиривање неплаћених обавеза најпре за додатне радове током реконструкције дечијег вртића "Наша радост". Такође, извшено је и преусмеравање средстава за измирење обавеза за привремене и повремене послове за повећан обим посла при упису у матичне књиге, као и за легализацију објеката на територији општине Лучани, за активности ЈКП "Комуналац" и за измирење обавеза за јавну расвету насељених места општине.

Веће је донело одлуку о измени финансијског плана и програма ФК "Драгачево"Гуча у делу који се односи на враћање средстава која нису коришћена по предвиђеном плану и коришћењу другог дела средстава од око 220 хиљада која се уклапају у законске оквире плана. Веће је на седници извршило и измене чланова Савета за безбедност саобраћаја на путевима.

На овој седници, разматран је и одбијен захтев групе грађана за укидање фиксне накнаде од 150 динара коју наплаћује ЈКП "Комуналац"Лучани.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл info@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top