joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

У просторијама Начелства у Гучи је почела са радом Канцеларија за пољопривреду која ће сваког радног дана пружити пољопривредним произвођачима општина Лучани, стручну помоћ као и помоћ у попуњавању и предаји захтева за коришћење субвенције како од општине, тако и од пољопривреде.

Председник општине Лучани Миливоје Доловић истиче да ће бити канцеларија у наредном периоду после реорганизације рада Општинске управе прерасти у Одељење за пољопривреду.

“Тренутно имамо три лица која су већ запослена у општинској управи баве се пословима из области пољопривреде. Два лица ће остати у згради општине у Лучанима у канцеларији за пољопривреду и једно лице ће радити у канцеларији у Гучи ”, казао је он.

Први човек општине Лучани је казао да је канцеларија отворена са жељом да се изађе у сусрет свим грађанима који ће током марта и априла у поступку обнове пољопривредних газдинства моћи да ураде на оба места.

“Посебно сам поносан на стручну спрему извршне власти, односно мојих првих сарадника. Заменик председника Милош Јовичић је доктор ветеринарске медицине, дугогодишњи радник у својој струци, помоћник председника задужен за пољопривреду Зорица Милошевић која је дипломирала агроном, доказала у струци у области ратарства и заштите биља. Њих двоје ће координирати радом канцеларије и пољопривредним произвођачима пружити стручне савете ”, тврди председник општине Лучани.

Према његовим речима буџет за пољопривреду ове године биће увећан за десет милиона у односу на прошлу, кроз програм субвенција средства ће бити усмерена у биљну или сточарску производњу.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top