joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Скупштина општине Лучани одржала је десету седницу у овом сазиву и усвојила све тачке дневног реда које су недавно разматране и усвојене на седници Општинског већа.

Одборници су данас усвојили извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП "Дубоко" Ужице за период 01.01.-30.06.2019. године, затим дали су сагласност на Статут овог регионалног предузећа.

На седници је утврђен и извештај о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈКП "Комуналац" Лучани првих шест месеци као и дата сагласност на измене и допуне финансијског плана овог предузећа. Донет је и закључак којим се дефинишу тачни називи насељених места у нашој општини који је достављен Министарству за локалну самоураву као и донета решења о именовању школских одбора за основне школе у Лучанима, Котражи, Горачићима и у средњој школи "Драгачево" Гуча.

Скупштинска седница је проширена данашњи дневни ред са тачком која се односи на степен усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања ЈП "Драгачево путеви" Гуча "за прву половину године. Наведени извештај је најпре разматран и усвојен на седницама Надзорног одбора као и Општинског већа. Одборници су дали и сагласност на измене финансијског плана "Драгачево путеви" Гуча за текућу годину због повећаног обима посла током рашчишћавања и санације насталих штета од елементарних непогода које су задесиле општину Лучани у јуну и августу месецу.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top