joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Потпредседник Владе Републике Србије и министар унутрашњих послова др Небојша Стефановић посетио је општину Лучани заједно са Милорадом Грчићем, директором ЕПС-а и Зораном Дробњаком, директором ЈП Путеви - Србија.

Том приликом је разговарао са председником општине, Миливојем Доловићем и његовим сарадницима о инвестицијама државе у инфраструктуру, путеве и друге капиталне инвестиције у овој општини. Посебан акценат је стављен на бројне путне правце који су асвалтирани као и на оне којима асвалтирање тек предстоји. Значајно се говорило и о замени старих електричних далековода са новим и стављању у активни систем јавне расвете.
Стефановић је разговарао и са грађанима о томе шта држава може да учини на даљем унапређењу квалитета њиховог живота.

Министар је обишао полицијску станицу у Гучи и разговарао са начелником и полицијским службеницима о резултатима и условима рада. Истакао је да та полицијска станица и ове године бележи смањење броја почињених кривичних дела као и да очекује још снажнију борбу против наркотрафикинга, што је један од приоритета Министарства унутрашњих послова.

Истакавши да су полицајци и ватрогасци увек уз свој народ, Стефановић се захвалио запосленима у полицијској станици на ефикасном и пожртвованом раду и најавио да ће та станица у наредним месецима добити ново теренско возило, као и да је у плану набавка новог система видео надзора.

Према његовим речима, тај видео надзор помоћи ће повезивање школа са полицијском станицом што ће омогућити да полицајци брижљивије и боље брину о безбедности деце у школама и њиховој непосредној близини.
Министар је најавио да ће у наредном периоду рад ове станице бити појачан и са додатним бројем полицајаца, што ће омогућити још бољу патролну делатност полиције у овом крају.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top