joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Председник општине Лучани, Миливоје Доловић је потписао уговор о грађевинским радовима на реконструкцији и адаптацији објеката средње школе "Драгачево" у Гучи са партерним уређењем. Уговор је вредан 275 милиона и потписан је са извођачем радова "WD CONCORD WESTDOO" из Београда који је одабран поступком јавне набавке радова.

Уговором је предвиђена реконструкција објекта зграде школе, спортске хале и котларнице средње школе у Гучи а који су оштећени услед поплаве 2019. године. Средтва су обезбеђена преко Канцеларије за управљање јавним улагањима а путем државног програма обнове објеката који су оштећени у овогодишњим поплавама.

Рок за реализацију уговора је седам месеци а радови почињу одмах након нове године.

Иначе, у наредна два месеца ће бити расписани тендери за реконструкцију основне школе у Лучанима у вредности 112 милиона динара као и за издвојено одељење средње школе у Лучанима у вредности од 115 милиона динара.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top