Директор

 

ВД ДИРЕКТОРА ЈП "ДИРЕКЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ" ЛУЧАНИ

МИЛИЈА МИЛEНКОВИЋ, специјалиста машинског инжењерства

тел: 032 / 817 - 649

ул. ЈА бр.10, 32240 Лучани

_____________________________

ВД ДИРЕКТОРА ЈКП "КОМУНАЛАЦ" ЛУЧАНИ

МИЛОМИР БЕШЕВИЋ, правник

тел:

JoomShaper