joomlarulit.com
 ЗВАНИЧНА ИНТЕРНЕТ ПРЕЗЕНТАЦИЈА ОПШТИНЕ ЛУЧАНИ - ZVANIČNA INTERNET PREZENTACIJA OPŠTINE LUČANI - THE OFFICIAL INTERNET PRESENTATION OF THE MUNICIPALITY OF LUČANI

Завршени су радови на реконструкцији путног правца Доња Краварица - Лопаш у дужини од 2 800 м, вредност радова је око 20 милиона динара а извођач радова је предузеће "Штрабаг" из Чачка.

"Реконструкција овог путног правац, као и многих других у Драгачеву, урађена је уз помоћ Владе Републике Србије и "Путева Србије". Крајем јуна, асфалтирано је око 1500 м путног правца Гуча- Баралића брдо, па можемо рећи да је преко 80% правца Гуча - Горња Краварица - Доња Краварица - Лопаш реконструисано. Преосталих три км планирамо да реконструишемо у наредној години", изјавио је председник општине Лучани, Миливоје Доловић.

Између осталог напоменуо је и да се врши припрема за асфалтирање кроз насељено место Вича у дужини од 1200м, а идуће недеље биће асфалтирано 2500м у Крстацу, као и 1150м у Ђераћу.

Изводе се радови на постављању каменог тампон на путу Пшаник - Вича, као и насипање банкина на путном правцу Котража - Јанковић.

lucani grb transparentno

КОНТАКТ

  • И-мејл predsednik@lucani.rs
  • Телефон +381 32 515 06 03
  • Адреса Југословенске армије 5, 32240 Лучани, Србија
Top